|ook 's avonds geopend |gratis parkeren 

 |ook 's avonds geopend |gratis parkeren 

Over ons

De geschiedenis van HJ Notariaat gaat terug tot 105 jaar geleden, toen in 1913 notaris J.E. Heenk zich vestigde in Castricum. Het kantoor is in de loop van de decennia door verschillende notarissen voortgezet, en uitgegroeid tot een fullservice kantoor met 22 medewerkers. Sijbrand Feikema is met ingang van 8 oktober 2018 eervol ontslagen uit het ambt van notaris. Zijn kantoor wordt voortgezet door Sandhia Jankipersad en Jakob Heldring. Zij zijn beiden benoemd tot notaris in Castricum met ingang van 8 oktober 2018. Alle akten en dossiers worden vanzelfsprekend door hen overgenomen.


U kunt blijven rekenen op onze uitstekende fullservice dienstverlening tegen concurrerende tarieven zoals u van ons gewend bent.


Binnenkort vindt u hier ook de contactgegevens van al onze overige medewerkers. Nog even geduld!


Heeft u een vraag of wilt u contact? Laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee.

"Het notariaat staat midden in de samenleving, en is een inspirerende gesprekspartner voor jong en oud op nagenoeg elk belangrijk moment dat het leven met zich mee brengt. "

mw. mr. C.S. (Sandhia) Jankipersad

notaris

"Als onpartijdig en onafhankelijk adviseur zijn wij in staat belangen van alle betrokken partijen helder inzichtelijk te maken en cliënten van deskundig en allround advies te dienen."

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel ons (0251) 659 108 of stuur ons een e-mail

Bekijk gegevens
Uitverkocht